Är du vår nästa BAB:are?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor med erfarenhet av schaktfria metoder.

Aktuella tjänster

Vi söker personal till vår plaströrssvetsning
Vi söker en plaströrsvetsare till vår avdelning av horisontell borrning. Där servar vi våra borrekipage med att producera rör till deras borrningar. Våra jobb kan vara utspridda geografiskt och det innebär att du är på resande fot under veckorna.

Läs vidare och ansök

Vi söker personal till horisontell borrning
Vi söker en operatör/styrman till vårt borrlag för horisontell borrning som utgår från Orust med omnejd. Tjänsten innebär att du tillsammans med en kollega tar hand om ett ekipage med borrigg, mixerutrustning, lastbil och släp. Våra jobb kan vara utspridda geografiskt och det innebär att du är på resande fot under veckorna.

Läs vidare och ansök

 

Har vi inga lediga tjänster som passa dig är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Mejla till jobb@bab-ab.se och berätta lite om dig själv och varför du är rätt man eller kvinna för oss.

Har du några års erfarenhet och vill jobba för en arbetsgivare som premierar handlingskraft och driv hos sina medarbetare? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Vårt huvudkontor finns i Göteborg med lokalkontor i Stockholm, Malmö och Bjuv. Våra uppdrag är spridda över hela södra och mellersta Sverige.

 

© BAB Rörtryckning AB 2021